2013-01-04 10:02:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Legyen szemfüles!

Napi horoszkóp január 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nehezen indul a napja, legszívesebben be sem menne dolgozni, még az sem vigasztalja, hogy holnap már hétvége lesz. Mégsem lenne jó stratégia ma beteget jelenteni. Valami fontos történésből kimaradna. Ébredjen fel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kellemetlen incidensre számíthat a mai napon. Mégsem okolhat másokat, be kell ismernie, hogy a hibában önnek is része van. Sokat tehet éppen ezért azért, hogy valamiképp kiküszöbölje a csorbát. Este már nyugodtan bulizhat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Folyton másokhoz kell igazodnia, és ez ma különösen nehezen megy önnek. Még az is megeshet, hogy végleg kiborul a bili, és nem rest azt mások nyakába is zúdítani. Legyen mértékletes: a végén még önnek fog fájni a rossz szó!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

tt lenne az ideje, hogy végre szembenézzen élete nehézségeivel. Ha folyton csak tologatja a megoldást, állandóan rágódik, görcsöl, azzal éppen úgy nem megy semmire, mintha hűbelebalázs módon cselekszik. Tegyen megfontolt lépéseket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Valaki ma munkaajánlatot tehet önnek. Ne sokat teketóriázzon, fogadja el. Különösen, ha a számok is olyan beszédesek, mint az ajánlattevő. Ügynökösködésbe, pilótajátékba azonban ne kezdjen! Csak a konkrétumoknak hihet.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valami aggasztó dolog zajlik ön körül, és nem teheti meg, hogy továbbra is hallgasson. A szerelmi ügyekbe azonban jobb, ha nem ártja bele magát. Minden más esetben jogos, ha lépéseket tesz. Különösen, ha egy gyerekről van szó.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az emberi kapcsolatai ma nagy próbatételnek lehetnek kitéve. Valamilyen feszült helyzet közepébe csöppenhet, ahol szokás szerint ön játssza el a mérleg nyelvét. Használja ki kompromisszumkészségét a béketeremtésre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egyelőre bizonytalanok a változások a munkahelyén, csak az a biztos, hogy semmi nem maradhat a régiben. Ön, mint befolyással bíró, és a kritikus helyzeteket jól ismerő személy ma sokat tehet azért, hogy a lehető legjobb legyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kényelem és haszon: ma leginkább ez a két dolog foglalkoztatja. Ma valami olyan ajánlatot kaphat, ahol egy csapásra két legyet üthet: mind a két dolgot megszerezheti. Ehhez azonban szemfülesnek kell lennie, és felvenni mindent telefont!

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma kifejezetten nehezére eshet az alkalmazkodás. A legkisebb szikrára is szinte lobban: a szeme szikrákat szór, szinte forr ön körül a levegő. Ez csak abban az esetben lehet jó, ha a szerelme van ön mellett. Az a tűz másként perzsel.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A főnöke rébuszokban beszél, ezért még ön sem tudhatja, milyen változásokra számíthat a közeljövőben. Ne aggódjon: ön még mindig nagy befolyással lehet a feljebbvalóira. Éljen vele, mutassa a legsármosabb, legrámenősebb alakját!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Habár még nincsenek konkrét tervei erre a hétvégére, abban már most biztos lehet, hogy valami nagyszerű élményben lesz része. Nézzen körül az Interneten, most nagyon kedvező utazási ajánlatokra lelhet. Vagy hívja fel egy régi barátját!

 

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: